Maya van As

Het is op de ongure ochtend van 22 december 1990 dat Maya van As door middel van een totaalruptuur het levenslicht ziet. Net als vele anderen heeft ze een jeugd, pubertijd en vindt ze zichzelf uiteindelijk veel te jong geconfronteerd met de vraag: ‘Wat wil ik in hemelsnaam gaan studeren?’. Het werd de Koningstheateracademie te Den Bosch waar ze, na een tussenjaar en een jaar journalistiek, haar thuishaven vond. En nu, drie en een half jaar later, zal er binnenkort ook aan die levensfase een einde komen. 16 juni 2016 studeert deze paniekvogel af in de Verkadefabriek met haar voorstelling ‘Ik wil het er eigenlijk niet over hebben.’ of ‘Achteraf best grappig eigenlijk.’ of ‘Van toegevoegde waarde.’. Ze zit tot over haar oren in het maakproces van de voorstelling, maar één ding is zeker: het komt goed!

Maya van As studeert af op 16 juni 2016 in de VerkadeFabriek in ‘s-Hertogenbosch met het programma “Ik wil het er niet over hebben”.

ik-wil-het-er-niet-over-hebben1-WEB

Te boeken via KTAproducties: 073-6144313 / of per mail!

 

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder

KTA Alumni

Wil je weten wie er allemaal op de Koningstheateracademie hebben gezeten? Je vind hier een overzicht van onze alumni!
Lees verder