Jordy Sanchez

Jordy Sanchez studeerde in 2016 af met zijn voorstelling in de Verkadefabriek, Den Bosch.

“Of u nu op de eerste of de laatste rij zit, u maakt altijd deel uit van de voorstelling”. Jordy creëert samen met het publiek een bijzonder moment. Dat is voor hem de magie van het theater.‘ Als hij gaat improviseren en de interactie opzoekt, is hij op zijn best.”

Lamarziendan

Jordy bedacht en organiseerde het nieuwe try-outpodium van Den Bosch en omstreken: Lamarziendan!

Lamarziendan is een plek waar artiesten kunnen floreren, experimenteren en het onaffe wordt geëerd. Het publiek maakt kennis met jonge, nieuwe, gedreven, studerende, gevestigde, oude én bewezen talenten op één avond.

Jordy Sanchez en Max Joey van den Hout presenteren een avondvullend programma met schrijvers, dansers, performers, muzikanten, bands, cabaretiers, theatermakers, circusartiesten en andere flierefluiters.

Wil je nieuw werk testen voor je première? Zijn jullie de nieuwe kickass band die iedereen moet horen en zien? Wil jij ervaring op doen? Ben je kunst-, theater-, performance student, jonge puppy, afgestudeerd, aan de weg aan het timmeren en/of professioneel actief in verschillende velden? Wil je een plek om veilig op je bek te kunnen gaan? Neem contact op met Jordy via: lamarziendan@gmail.com

Meer weten en op de hoogte blijven?

Check de website: www.lamarziendan.nl

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder