Grof Geschud

LANDER SEVERINS

speler, maker

˚1996, opgegroeid  in de bossen van de Zoersele Kempen is deze  Belg steeds op zoek naar de samen in  de huidige individualistische  maatschappij. In een innig afscheid op een druk treinstation. In de spreeuwen in een avondzon.  In twee vreemden  op de straat. Pathetiek schuilt om de hoek, wanneer hij bioteksten schrijft maar o o o wat is het lachen met deze kerel. En huilen, dat ook.

 

MYRTHE VAN VELDEN

speler, maker

1996,  opgegroeid tussen de koeien, verlaten weilanden en afgesneden van de bewoonde wereld, verhuisd naar Utrecht  maar toch nooit de Achterhoek uit haar hart kunnen verbannen, blijft  ze een fascinatie houden voor verlatenheid. De verlaten natuur , maar vooral de verlaten mens. Wat men wel niet doet om zich maar niet eenzaam te voelen. Verder is het een hartstikke gezellige meid.

Op de hoogte blijven? Check hun website: www.grofgeschud.eu
 

    

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder