Ramon Chartrer

Ramon Chartrer studeerde in 2019 af aan met zijn voorstelling ‘Roestplaats’.

“Ramon? Ramon? RAMON! RAMON!! RAMON!!! RAMOOON!!’’ aldus Ramon. “Het is tijd dat wij gehoor geven aan onze lusten en driften. Er schuilt een beest in ons, dus waarom staan wij dat niet toe? Nou?” Roestplaats is een plek waar al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens rustig kunnen zegevieren. Met rauwe kleinkunst en zwetende stamgasten. Hier wordt gezongen, of geschreeuwd, over dat wat we al jaren verdrukken. Even zullen we niet meer eenzaam zijn. Ramon Chatrer duikt in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hoe gaan we om met onze kwade kanten als we eigenlijk liefdevol willen zijn?

Ramon staat dit jaar in de halve finale van het Groningen Studenten Cabaret Festival. De halve finale en finale vinden plaats op 13, 14 en 15 november.

Ook doet hij momenteel mee met het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder