Decanen-informatie

De Koningstheateracademie is een kleine, succesvolle opleiding, gespecialiseerd in cabaret, met onder andere de HBO-opleiding tot Bachelor of Cabaret. We richten ons bij al onze studenten op het specifieke talent dat zij bezitten, onder het motto “Kijk, het is er al”. Dit specifieke talent, deze specifieke stem, willen wij helpen ontwikkelen tot een unieke professional die zich staande kan houden in turbulente cabaretland.

Meer informatie over de opleiding, de vakken, de accreditatie, de aanmelding, etc. vindt u in dit document.

We hopen van harte dat u aan de Koningstheateracademie denkt als u een student onder uw hoede heeft die weleens perfect bij ons zou kunnen passen.

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder

Extra audities!

Laatste kans voor seizoen 2017-2018! Op 24 augustus vinden bij de Koningstheateracademie extra audities plaats (eerste ronde). De tweede ronde is op 26 augustus. Lees hier meer!
Lees verder