Wij filmen het

Studenten van de KTA gaan op bezoek bij oud-studenten. Bij toekomstige collega’s. En maken daar filmpjes van. Op zoek naar antwoorden. Hoe ben je geworden wie je bent? Wat vind jij het moeilijkste aan je vak? Hoe maak je een nieuw programma? Waar vul je je dagen verder mee? Wat gebeurt er achter de schermen? Waar haal je een goede technicus vandaan? Wie zijn jouw voorbeelden? Mogen we morgen thuisblijven van school? Kun jij dan een briefje schrijven namens onze moeder? En mogen wij je antwoorden filmen?

Nou ja, de gewone vragen die elke student van een gemiddelde cabaretopleiding zich dagelijks stelt. Uhm, gemiddelde cabaretopleiding? Hadden wij niet de enige Bachelor of Cabaret? Nou ja. Afijn.

Onze studenten stellen die vragen niet alleen aan zichzelf maar ook aan de toekomstige vakbroeders of vakzusters. En dat filmen ze. Onder het motto: Wij vragen het, jij zegt het, wij filmen het! Je vindt de filmpjes op ons Youtube-kanaal en op Facebook.

Heb jij ook een vraag? Mail jouw vraag naar webredactie@koningstheateracademie.nl en misschien kunnen we hem voor je meenemen naar de volgende cabaretier. Per slot van rekening: Jij zegt het!

Wij vragen het…!

Hieronder vind je de laatste filmpjes die we hebben gemaakt.Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder

KTA Alumni

Wil je weten wie er allemaal op de Koningstheateracademie hebben gezeten? Je vind hier een overzicht van onze alumni!
Lees verder