Jordy Sanchez

Of u nu op de eerste of de laatste rij zit, u maakt deel uit van de voorstelling. Samen met het publiek een bijzonder moment creëren. Dat is voor Jordy Sanchez de magie van het theater. De rode draad van zijn voorstelling staat vast, maar als hij binnen dat kader gaat improviseren en de interactie opzoekt, is hij op zijn best.

Met weinig middelen binnen korte tijd het publiek mee krijgen in een heel andere wereld, waar iedereen echt deel van uit maakt, daar ligt het plezier. Door voorbijlopende mensen plotseling deel te laten uitmaken van de act, dingen te doen die eigenlijk niet gepast zijn en ‘de clown’ in te zetten. Door het publiek als geheel of enkele individuen een grote rol te geven, is iedere voorstelling een andere ervaring. Spannend voor u en voor Jordy, want hij weet zelf nooit hoe de voorstelling precies zal lopen. Juist die momenten zorgen voor de magie van het theater.

scherzando1-WEB

Jordy is te boeken via KTAproducties: 073-6144313 of per mail.

De website van Jordy vind je hier.

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder