Sanneke van der Meulen

Sanneke van der Meulen speelt haar voorstelling ‘Angstzweet’.

“Dat ik diarree krijg in gezelschap

Dat ik de pil vergeet

Dat ik mijn haar kort knip

Dat er ineens een kind in mijn buik zit

Dat ik ongelukkig word

De dokter zegt; ‘Mevrouw van der Meulen, u bent angstig’.

Nou, Ik schrok me dood!”

Sanneke11999 WEB

Sanneke van der Meulen wordt in 1988 geboren in Groningen. Ze groeit op in het dorpje Roden, in Drenthe. Muziek en cabaret zit in haar genen; Haar familie is muzikaal en het spelen van de blues&Boogie Woogie op de piano wordt er met de paplepel in gegoten.

18 juni 2016 studeerde Sanneke af met haar voorstelling ‘ Angstzweet’, geregisseerd door Audrey Bolder. In Maart 2017 won zij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Een maand later tourt zij met de show ‘ Don Pescatore and his alcatraz Orchestra’ door het land; als zingende cabaretière, naast Bert Visscher

Meer info over Sanneke vind je op haar website.

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder