Corine Hulshof

Op 27 juni 2018 studeerde ze -samen met haar pianiste, contrabassiste en trompettist- in de Verkadefabriek in Den Bosch af met deze avondvullende cabaretvoorstelling. Momenteel speelt Corine haar debuutvoorstelling ‘Baat’.

 

”Corine is een fijne podiumpersoonlijkheid, een goed verteller, en ze laveert tussen een fijne mix aan gestructureerde chaos en verhaal. Haar contact met het publiek is bijzonder goed. In haar voorstelling toont ze lef, zelfspot, en originaliteit. De titel van de voorstelling ‘Baat’ wordt gaandeweg de voorstelling steeds prominenter, zowel in beeld als in inhoud. De liederen die ze zingt dragen daar op een mooie manier aan bij: ze vergroten de emotionele impact op het verhaal. Het Afrikaanse lied wordt door de commissie unaniem lovend ontvangen. Het is een ontroerend sluitstuk van een goed opgebouwde voorstelling waarin Corine een heel eigen vorm lijkt te hebben gevonden; ontspannen, zelfverzekerd, onderkoeld. De afwisseling in het absurdisme en de poëtische kant van de voorstelling is veelbelovend.”

– Juryrapport van Adriaan de Bruijn, Dries Floris en Katinka Polderman.

 

Naast dat Corine cabaret maakt, verzorgt ze de productie van diverse voorstellingen en cabaretfestivals, een try-out podium en verschillende cabaretiers. Sinds augustus 2018 is Corine ook Hoofd Producties bij KTAProducties.

 

Meer weten en op de hoogte blijven?

Check haar website: www.corinehulshof.nl

 

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder