Auditie doen?

Leuk dat je hebt geklikt op “auditie doen” voor The Funniest Festival Ever!
Op deze pagina vind je meer informatie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is balk-2-1024x102.jpg

Op het festival zullen ook audities worden afgenomen. Hier zullen 3 auditanten geselecteerd worden om ’s avonds mee te spelen in een line-up op het festival. Tevens krijgen ze een betaalde speelplek en zeggenschap over de randprogrammering op TFFE 2021.

De eerste selectieronde zal online worden afgenomen. Hiervoor vragen we jou om iets van jouw materiaal op te sturen. Denk hierbij aan een fragment uit een voorstelling, liedjes, teksten, fotoserie, audio-opname, etc. Als het maar een helder beeld geeft van jouw materiaal, kunstenaarschap, en natuurlijk jouw humor! De deadline voor inschrijven is 24 augustus. Vul het onderstaande auditieformulier in en stuur het samen met je materiaal op naar productie@koningstheateracademie.nl.

Download het auditieformulier hier!
Auditieformulier The Funniest Festival Ever! (PDF)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is balk-bovenste-1024x102.jpg

Uiterlijk 28 augustus maken we telefonisch bekend wie er in de tweede ronde live auditie mogen gaan doen op het festival zelf. Deze audities vinden plaats in een aparte ruimte op 12 september in Gebouw 1931. Zorg dat je auditie tussen de vijf en zeven minuten duurt. De verdere invulling en vorm van je auditie mag je zelf bepalen.

Voor de auditanten is er een mogelijkheid om bij een aantal audities te kijken, daarnaast is er backstage een ruimte gereserveerd, en mits corona het toelaat kunnen zijn de auditanten natuurlijk van harte welkom om mee te genieten van het festival.

Voor vragen kan je mailen naar: productie@koningstheateracademie.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is balk-1-1024x137.jpg

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder