Bambi, The Wildlife Kerstmusical

Na vertolkingen van bekende kerstverhalen als ‘David Copperfield’, ‘The Sound of Music’ en ‘A Christmas Carol’ presenteert de Koningstheateracademie ook dit jaar een kerstvoorstelling voor het hele gezin.

Na het sentiment van Charles Dickens en de romantiek van The Sound of Music is het nu tijd voor de ontroering van Walt Disney’s BAMBI! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Onder regie van Minou Bosua en Annelies van Wieringen zetten de studenten van de Koningstheateracademie hun creatieve tanden in het verhaal van dit opgroeiende hertje.

‘Bambi, The Wildlife Kerstmusical’ vertelt het wereldberoemde relaas van een jong hert: zijn moeder is net te vroeg gestorven om hem de geheimen van het leven mee te geven. Daarom moet hij zelf op pad om het leven te doorgronden en zijn bestemming te vinden. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vrienden Stamper, Bloempje en de wijze Uil met altijd goede raad: “Als je niets aardigs kunt zeggen, houd dan je mond!” Wat een pracht van een kerstgedachte!

Als je leven voelt als een bevroren vijver waar je op blijft uitglijden, kom dan met spoed naar ‘Bambi, The Wildlife Kerstmusical’!

Datum: 30 december 2019
Locatie: Podium Azijnfabriek (Bethaniestraat 4, 5211 LJ ‘s-Hertogenbosch)
Tijd: 14:30 – 16:00
Kosten: 10

Kaarten reserveren is mogelijk via reserveringen@koningstheateracademie.nl.

Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder