KTA pakt uit!

De Koningstheateracademie is jarig en bestaat alweer 15 jaar! Het is ons ook nog eens gegund om dat te vieren met een soort jubeljaar:

  • Op werkelijk elk cabaretfestival – groot of klein – gooien we hoge ogen.
  • En zoals je wellicht al is opgevallen zijn we in een nieuw jasje gestoken! Met dank aan Aliens Reclamebureau hebben we een volledig nieuwe huisstijl. De nieuwsbrief is een voorbeeld daarvan. We zijn druk bezig met een nieuwe website, je bezoekt nu nog even onze tijdelijk versie. We gaan hem dus nog verder uitbreiden. We zijn er nu al enorm blij mee!
  • Ons jubileum vieren we op Texel met een ‘Werkweek deLuxe’. In de meivakantie zitten we lekker op het Waddeneiland waar we verschillende optredens uitvoeren in de vorm van een festival genaamd ‘KTA goes Texel’. Hieraan zullen ook verschillende oud-studenten deelnemen. Dus waar wacht je op? Kom ook naar Texel om dit geweldige festival bij te wonen!
  • We zijn bezig met een geweldig project rondom het Jeroen Bosch-jaar: de crème de la crème van liedtekstschrijvers, componisten en uitvoerders maken 10 liederen bij 10 schilderijen van Jeroen Bosch.
Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder