De Scrooge Experience!

Hij is er weer: De Scrooge Experience!

  • Maandag 26 t/m vrijdag 30 december 2016
  • Cultuurcentrum Tiliander
  • Dagelijks twee voorstellingen: 18.30 en 20.30 uur

De Scrooge wát?

Cultuurcentrum Tiliander en de Koningstheateracademie maken samen een bijzondere voorstelling:  Scrooge. Het beroemde verhaal van Charles Dickens waarin de nare, gierige, bloed-onder-de-nagels-vandaan-halende Ebenezer Scrooge aan de hand van de Geesten uit Verleden, Heden en Toekomst in één nacht tot inkeer komt.  Het prachtige verhaal van Charles Dickens leent zich bij uitstek voor een geweldige kerstvoorstelling.

En wat is daar ‘Experience’ aan?

The Scrooge Experience is een theatrale tocht vol bijzondere ontmoetingen. Vanuit het theater gaat het publiek naar buiten, over De Lind, langs pleinen en kerken, en ontmoet de Geesten van Verleden, Heden en Toekomst. Iedereen krijgt een heus kerstcadeau van een totale onbekende. En iedereen blijkt rijk genoeg om zelf een cadeautje weg te geven. Je ontmoet zingende kindertjes, een dweilorkest en een oude man in een grote mantel. Zij wijzen je de weg naar een zee vol goede voornemens. En misschien krijg je wel een kijkje in je eigen toekomst…

Dus:

Welkom bij Scrooge 2.0. The Scrooge Experience wordt gespeeld door studenten van de Koningstheateracademie. Maar zij doen dat niet alleen: De cast wordt aangevuld met bekende, onbekende en nieuwe Oisterwijkers!

De Scrooge Experience was een groot succes. Naar alle waarschijnlijkheid maken we ook volgend jaar een kerstproductie in en met Oisterwijk. Nu al zin in. Tot dan!

Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder