Gezocht: stagiaires

De Koningstheateracademie zoekt voor het komende seizoen 2 stagiaires.

 

  1. Online marketeer:

Het komend schooljaar wil de Koningstheateracademie haar communicatieplan implementeren in een online marketing plan.

De nieuwe site zal daarbij actief moeten worden ingezet. Ook Facebook, Twitter, etc. spelen daarin een belangrijke rol.

Doel van de online marketing is om nog meer de doelgroepen te bereiken die voor de academie van belang zijn: jongeren in de eindexamenklassen, HBO-ers, studenten aan ander opleidingen.

Op het eind van het semester zou iedereen moeten weten dat wij:

  1. De enige Hbo-opleiding voor cabaret zijn;
  2. Heel goede cabaretiers afleveren;
  3. Iedereen die hier afstudeert werkzaam is in dit vak.

Concreet zal de missie geslaagd zijn als de site/ Facebook etc. nog duidelijker zichtbaar is geworden onder de doelgroep.

Binnen de academie is een redactieraad van studenten ingesteld die een plan hebben ontwikkeld voor content waarmee de site kan worden gevuld. Die content bestaat vooral uit korte filmpjes van cabaretiers die gevolgd worden tijdens de deelname aan een festival, tijdens de tournee naar een première toe, of uit filmpjes van oud-studenten die succesvol zijn en van bekende cabaretiers.

De online marketeer gaat intensief samenwerken met deze redactieraad van studenten. Affiniteit met Theater en cabaret is een pré

 

  1. Medewerker marketing-communicatie:

De medewerker marketing-communicatie werkt verder aan het communicatieplan dat al eerder werd ontwikkeld. Doel is de implementatie van het plan, en doorontwikkeling in samenwerking met de Online marketeer. Ook hier is het doel een effectieve communicatie op te zetten gedurende het schooljaar met de doelgroepen die relevant zijn voor de Academie (zie boven).

De medewerker marketing en communicatie heeft veel vrijheid om out of the box te denken en te handelen.

We vragen een zelfstandig werkende stagiaire die niet bang is om aan te pakken, die innovatief kan denken, en dit ook kan omzetten in een reeks aan innovatieve marketing en communicatie instrumenten. Affiniteit met theater en cabaret is een pré.

Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder