Lammerentour

De Lammerentour is dé unieke mogelijkheid om jong cabarettalent in huis te krijgen. Letterlijk.

3 getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie schuiven al uw meubilair aan de kant om een avondvullend try-outprogramma te spelen voor u en uw gezelschap! Gewoon tussen de sanseveria en de poef van ome Jan.

Geniet van conferences, sketches en prachtige liederen. Zonder versterking. Zonder theaterlicht. Zonder coulissen. Veel intiemer kan een voorstelling nauwelijks zijn.

En dat allemaal voor niks, althans; onze spelers eten graag een warme maaltijd mee en gaan na de voorstelling nog even met de pet rond.

lammerentour

 

Schrijf u hier in voor de Lammerentour!

Lammerentour

Haal de talenten van de Koningstheateracademie in je eigen huiskamer! Schrijf je met behulp van dit formulier in voor de Lammerentour.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres (Vul hier het adres in waar de voorstelling plaats moet gaan vinden)*
Dit gebruiken we normaal gesproken alleen rondom de datum van het optreden. Als er bijvoorbeeld een onverwachte wijziging van spelers plaatsvindt, spelers uw huis niet kunnen vinden, etc.
DD slash MM slash JJJJ
Is er een piano aanwezig op de speelplek (en mag die gebruikt worden)?*
Wilt u, buiten dit formulier om, iets anders weten of doorgeven? Mail dan naar Jort van de Maarel, hoofd productie, op productie@koningstheateracademie.nl

 

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder