Informatie voor decanen

Als decaan bent u voor veel studenten de link naar vervolgopleidingen. Heeft u al eens gedacht aan de Koningstheateracademie?

De Koningstheateracademie is een kleine, succesvolle opleiding, gespecialiseerd in cabaret, met onder andere de hbo-opleiding Bachelor of Cabaret. We richten ons bij al onze studenten op het specifieke talent dat zij bezitten onder het motto: “Kijk, het is er al!”. Dit specifieke talent, deze specifieke stem, helpen wij ontwikkelen tot een unieke professional die zich staande kan houden in het turbulente cabaretland.

Meer informatie over de opleiding, de vakken, de accreditatie en de aanmelding vindt u in dit document.

We hopen van harte dat u als decaan aan de Koningstheateracademie denkt als u een student onder uw hoede heeft die weleens perfect bij ons zou kunnen passen.

Lammerentoer

U kunt als decaan ook een voorstelling organiseren op uw onderwijsinstelling. Dan komen drie van onze vierdejaars ieder 25 minuten spelen voor uw studenten. Drie totaal verschillende, korte voorstellingen uit verschillende disciplines, van conference tot zang. En dat allemaal voor niks!

Het enige wat wij nodig hebben is een plek om te spelen. Moet dit dan een (theater)zaal zijn? Nee! Onze studenten kunnen overal spelen: dak, kantine of wc’s. Een fantastische ontmoeting met de opleiding en het vak! Interesse? Stuur een mail naar productie@koningstheateracademie.nl!

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder