Open Dag en Meeloopdagen

Wil je kennismaken met deze bijzondere opleiding? Wij houden elk jaar Open Dagen en Meeloopdagen! Je kunt ontdekken hoe onderwijs wordt gegeven in theatermaken, acteurstraining, improvisatietechniek, schrijven, zang, componeren, mime of bewegingstheater.

De inschrijvingen voor Open dagen en Meeloopdagen 2024 zijn nog niet open. Houdt de website (of de Instagram!) in de gaten voor de bekendmaking van de data.

OPEN DAG/AVOND

De data voor de open dagen en open avonden van 2024 staan nog niet vast. Houdt de website of de Instagram in de gaten voor de aankondiging van data!

Op de Open Dag/Avond doe jij mee in lessen en workshops, en zijn er genoeg voorstellingen te bewonderen. Zo zijn er schrijflessen, improvisatieworkshops, regielessen, spellessen of voorstellingen van huidige studenten. Ook kun je natuurlijk terecht met al je vragen over de vakken, de school en het potentiële werkveld.

MEELOOPDAGEN

De data voor de meeloopdagen 2024 staan nog niet vast. Houdt de website of de Instagram in de gaten voor de aankondiging van data!

Bij een meeloopdag loop je mee in het reguliere onderwijs van jaar 1, 2 of 3. We koppelen je aan één van de studenten, zodat je een buddy hebt voor al je vragen op de dag zelf. Deze student kan ook je contact zijn als je besluit om een auditie bij ons te doen.

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder