Open Dag en Meeloopdagen

Wil je kennismaken met deze bijzondere opleiding? Meld je aan voor onze Open Dag of één van de meeloopdagen! Je kunt ontdekken hoe onderwijs wordt gegeven in theatermaken, acteurstraining, improvisatietechniek, schrijven, zang, componeren, mime of bewegingstheater.

Mail voor aanmelding naar secretariaat@koningstheateracademie.nl

Open Dag:

Zaterdag 5 maart 2022

Op de Open Dag doe jij mee in lessen en workshops, en zijn er genoeg voorstellingen te bewonderen. Zo zijn er schrijflessen, improvisatieworkshops, regielessen , spellessen en voorstellingen van huidige studenten en alumni. Ook kun je natuurlijk terecht met al je vragen over de vakken, de school en het potentiële werkveld.

Het programma van de dag en de bijbehorende kosten worden zo snel mogelijk gedeeld.

Meeloopdagen:

Maandag 7 maart 2022

Dinsdag 29 maart 2022

Bij een meeloopdag loop je mee in het reguliere onderwijs van jaar 1, 2 of 3. We koppelen je aan één van de studenten, zodat je een buddy hebt voor al je vragen op de dag zelf. Deze student kan ook je contact zijn als je besluit om een auditie bij ons te doen.

Wees op tijd bij want de meeloopdagen zitten altijd erg snel vol!

Bekijk hier een impressie van één van onze vorige meeloopdagen:

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder