It giet oan!

De ultieme elfsteden-experience in 11 humoristische acts

Na succesvolle edities op verschillende locaties zoals Theater de Kattendans, Hotel Mövenpick en Festival Boulevard, organiseren de studenten van de Koningstheateracademie wederom Theaterfestival Kunstmest.

Via elf ludieke scènes door het hele gebouw wordt u voorbereid op de enige echte Elfstedentocht, zodat u goed beslagen ten ijs komt. Van kostuumhok tot kantine, van trap tot tuin, we bespelen elke ruimte waar we in passen.  Dit keer niet alleen in ons eigen gebouw, maar ook in dat van de buren: Het Liliane Fonds! De gedachte van Kunstmest is immers: Spelen kun je overal, zolang er maar publiek is.

We worden bij deze editie bovendien ondersteund door een aantal vluchtelingen, die momenteel opgevangen worden in Rosmalen. Samen met deze geweldige partners bieden wij u de ultieme voorbereiding op de tocht der tochten.

Dus, slijp uw schaatsen, pak uw muts, haal uw warme wollen winterwanten uit de mottenballen en kom op 6, 7 en 8 januari naar de Koningstheateracademie in Den Bosch!

Want bij de Koningstheateracademie weten we het zeker:

It giet oan!

Kijk hier voor meer info, en check ook de flyer!

Reserveren is natuurlijk niet meer mogelijk, want Festival Kunstmest is voorbij, en het was weer een feest! Foto’s zien? Check het hier!

Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder