Jongerencursus Cabaret

Jongerencursus Cabaret

 Wil jij weten of je thuishoort op een podium en mensen kan raken met jouw acts, liedjes en verhalen?

Dan is dit wat voor jou!

Vanaf dit seizoen biedt de Koningstheateracademie, de enige cabaretopleiding in Nederland, een jongerencursus aan voor cabarettalent van 13 t/m 18 jaar!

Eén keer per week –op vrijdagavond– gaan we aan de slag. Je werkt twee uur samen met echte cabaretiers aan jouw materiaal. Uiteindelijk presenteer je na 9 weken je voorstelling in onze eigen theaterzaal. Inclusief techniek, een presentator en natuurlijk publiek!

Lessen vinden plaats op vrijdagavonden van 18:30 20:30 uur. De kosten zijn €350,00 (8 lesweken, 2 lesuren p/w en presentatieavond).

Wist je dat je een (groot) gedeelte van het cursusgeld kan terugvragen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

We hebben plek voor 10 talenten dus download hier het inschrijfformulier en stuur ‘m op naar productie@koningstheateracademie.nl

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder