Onze opleidingsvarianten

Vanaf 1 september 2022 wordt de Bachelor of Cabaret die wordt aangeboden door de Koningstheateracademie onderdeel van Avans Hogeschool. Naast een goede borging van de bacheloropleiding bij Avans heeft directeur Anna Uitde Haag er voor gezorgd dat de afzonderlijke en losse opleiding Playground een plek behoudt in de stad Den Bosch en wel bij Huis73.

Vanaf 01 september is de Playground-opleiding dus onderdeel van Huis73. Inschrijvingen zijn nog geopend en lopen via: inschrijvingen@huis73.nl. De Playground start op 09 september 2022.

Hieronder zie je welke opleidingsvarianten de Koningstheateracademie aanbiedt. Per opleiding kun je daar meer over lezen. Alle opleidingsvarianten starten in september.

Voor studenten:

Voorbereiding op voltijd-varianten:

Wil je weten wat voor talenten wij zoeken? Lees dan verder op de pagina ‘Wie zoeken wij’!

Ter inspiratie: Klik op de foto hieronder voor een speciale pagina over Bosch’ Lied. Een groot project dat we deden met Neerlands beste tekstschrijvers, componisten en performers…

Opleidingsvarianten

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder