Playground Introductiecursus

Wij komen heel veel mensen tegen die nog niet precies weten wat ze willen. En dat kan. Wij zijn dol op zoekers, ploeteraars, dwarse denkers, en bovenal: eeuwige twijfelaars.

Speciaal voor die mensen hebben wij een Playground Introductiecursus.

Negen weken lang krijg je samen met een klein clubje ‘lotgenoten’ (ca. 8 personen) elke vrijdagmiddag 4 uur les in Theateratelier, Schrijven en Improvisatietechniek. Een perfecte manier om kennis te maken met de Koningstheateracademie en een aantal van haar docenten. En een perfecte manier om kennis te maken met het vak Cabaret. Via lessen theateratelier, zang en dramaturgie krijg je een goed beeld van het vak en onze opleiding (en haar varianten).

De Playground Introductiecursus start in het tweede semester (startend in februari 2021). Meer informatie en een samenvatting vind je in dit infoblad.

Meld je aan door je CV en motivatie naar ons te sturen en we laten z.s.m. wat van ons horen!

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder