Playground Introductiecursus

Misschien overweeg jij één van onze cabaretopleidingen te gaan doen, maar twijfel je: Of een cabaret- en kleinkunstopleiding wel echt bij jou past? welke opleidingsvariant dan bij jou past? Of wil je alvast een goede voorbereiding op de voltijdopleiding? Dat kan!

Wij zijn dol op zoekers, ploeteraars, dwarse denkers, en bovenal: eeuwige twijfelaars. In al deze gevallen is onze introductiecursus een goed startpunt.

Negen weken lang krijg je samen met een klein clubje ‘lotgenoten’ (max. 8 personen) elke vrijdagmiddag 5 uur lang les. Je krijgt les in de kernvakken van de academie: Theateratalier, Schrijven en Acteren. Een perfecte manier om kennis te maken met de Koningstheateracademie en een aantal van haar docenten. Je komt er hierdoor snel achter of je op de Koningstheateracademie thuishoort.

Niet alleen kun jij ontdekken of één van onze opleidingen bij jou past: ook kunnen de docenten aangeven of jij bij de opleiding past. Na de introductiecursus kun je op hun advies auditie doen voor onze opleidingen – en kunnen we verder onderzoeken welke variant het beste bij jou past.

De Playground Introductiecursus start in februari. Meer informatie en een samenvatting vind je in dit infoblad.

Meld je aan door dit Inschrijfformulier Introductiecursus in PDF of Word format naar ons te sturen en we laten z.s.m. wat van ons horen!

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder