Playground Introductiecursus

Wij komen heel veel mensen tegen die nog niet precies weten wat ze willen. En dat kan. Wij zijn dol op zoekers, ploeteraars, dwarse denkers, en bovenal: eeuwige twijfelaars. Speciaal voor die mensen hebben wij een Playground Introductiecursus.

Wil jij weten of cabaret en kleinkunst iets voor jou is? Negen weken lang krijg je samen met een klein clubje ‘lotgenoten’ (ca. 8 personen) elke vrijdagmiddag 5 uur les. Je krijgt de belangrijkste kernvakken van de academie: Theateratelier, Schrijven en Acteren. Een perfecte manier om kennis te maken met de Koningstheateracademie en een aantal van haar docenten. Je komt er hierdoor snel achter of je op de Koningstheateracademie thuishoort.

De Playground Introductiecursus start in februari. Meer informatie en een samenvatting vind je in dit infoblad.

Meld je aan door dit aanmeldformulier naar ons te sturen en we laten z.s.m. wat van ons horen!

Haal talent in huis!

Meld je aan voor de Lammerentour en haal 3 cabaretiers in huis. Gratis!
Lees verder

Ervaring opdoen tijdens je studie

Uniek aan de KTA is dat je al tijdens je studie de mogelijkheid hebt om een deel van je collegegeld terug te verdienen. Je bent als cabaretier immers niet alleen kunstenaar, maar ook ondernemer!
Lees verder

BACHELOR OF CABARET

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder