Talentbase genomineerd!

Talentbase, de gloednieuwe business incubator van de gezamenlijke Bossche opleidingen, is genomineerd voor de prestigieuze Social Innovation Award Noord-Brabant. Deze Award wordt toegekend aan de organisatie of het initiatief dat meer dan wie ook een toonbeeld is van succesvolle ‘social innovation’.

Talentbase is een Business incubator waarbij young professionals de kans krijgen om zichzelf te verrijken door samen te werken met andere young professionals uit allerlei disciplines; van cultureel tot management, van Food tot Tech, van MBO tot en met HBO, kortom: Een kweekvijver en een broedplaats voor jong, nieuw, fris en bovenal ondernemend talent!

Deze ondernemende starters zijn bijvoorbeeld net-afgestudeerde ondernemende studenten van één van de Bossche opleidingen. Zij worden hierbij begeleid door Starters4Communities en Crowdeffect. Deze organisaties zijn  gespecialiseerd in het opbouwen van nieuwe ondernemingen en het professionaliseren van wijkinitiatieven met maatschappelijke impact. De deelnemers worden geïnspireerd en getriggerd om meer uit zichzelf en elkaar te halen door ondersteunende bijeenkomsten en specifieke workshops op de SPARK Campus in ‘s-Hertogenbosch.

De Social Innovation Award Noord-Brabant  wordt op 18 september voor de vijfde keer uitgereikt in de Spoorzone in Tilburg. Een deskundige jury onder leiding van Marieke Schoots, programmamanager Regiepunt Social Innovation Midpoint Brabant en Tilburg University maakt daar de definitieve keus voor de winnaar van de award.

We kijken er naar uit!

Terug naar het overzicht

Bachelor of cabaret

KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Lees verder